4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини


Турска бизнес делегация, водена от Генералния консул на Република Турция в Пловдив – г-н Хюсеин Ергани, посети "РАИС" и разгледа производствената база на предприятието в Пазарджик. Делегацията, в състава на която влизаха турски инвеститори и предприемачи, членове на Турско-българския бизнес съвет към Съвета за външноикономически отношения на Р. Турция бяха в Пазарджик по покана на Областния управител Стефан Мирев. Преди визитата в РАИС турските гости се срещнаха в Областната администрация с представители на сдруженията на бизнеса от региона.
 
 
 


За мен, като представител на държавата в област Пазарджик, е изключително важно да работим както за привличане на инвестиции, така и за създаване на работни места, за развитие на икономиката, а по този начин ще задържим и младите хора в област Пазарджик. Надявам се, че тази среща ще бъде последвана от успешни бизнес партньорства не само на територията на областта, но и в цялата страна. Така областният управител Стефан Мирев обобщи резултатите и впечатленията си от работната среща в Областната управа, на която той беше домакин.

"България предлага изключително добри възможности както като инвестиции, така и като логистична база при износа за ЕС. Област Пазарджик като разположение и възможности, които предлага, е една от най-привлекателните области на България за логистика и инвестиции. Вярвам, че тази среща ще положи основите за бъдещо сътрудничество", отбеляза г-н Хюсеин Ергани.

В приветствието си към гостите управителят на "РАИС" инж. Нишан Бъздигян заяви готовност от страна на Сдружението на предприемачите да съдействат на колегите си от Турция, които имат инвестиционни намерения  в региона. "Много бихме се радвали и ще направим всичко възможно, което е по силите ни, ако вие решите да инвестирате в Пазарджик, това да бъде реализирано с най-малко съпротивление. Колкото повече инвеститори има, толкова повече перспективи пред младите хора ще има. Вече сме направили първата стъпка - да се опознаем, така че очакваме втората", заяви инж. Бъздигян. Той увери турските бизнесмени, че общината в Пазарджик работи експедитивно и биха получили съдействие за бързо изготвяне на необходимата документация. Инж. Бъздигян показа на турските гости производствената база на "РАИС", както и бизнеса на компанията в няколко европейски държави, където "РАИС" има дъщерни фирми или работи на съответните пазари чрез дилърски компании.
 
 
 
 
rais20170928f.jpg