4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик присъди награда за иновации и технологии на инж. Нишан Бъздигян, управител на "РАИС" ООД. Тя беше връчена на инж. Бъздигян от председателя на Сдружението инж. Евтим Янев на тържествена церемония на 12 декември 2015 г. Наградата се присъжда за въведени в експлоатация файбър лазер от най-ново поколение и разработването и пускането в експлоатация на роботизиран комплекс металорежещи машини.
Нишан БъздигянТова е третата награда, с която Сдружението на предприемачите в Пазарджик отличава "РАИС." През 2011 година Сдружението връчи на инж. Бъздигян голямата награда Предприемач на годината, а през 2014 година управителят на "РАИС" беше отличен със специална награда за принос в утвърждаване авторитета на Сдружението на национално ниво.
Фирма "РАИС" планира да разшири производствената си база в Пазарджик, като за целта закупи терен от 7 дка. В началото на 2016 г. предстои да бъде направена първа копка на нов производствен цех, съобщи управителят на дружеството.

На тържествена церемония на Сдружението на частните предприемачи и работодатели наградата Предприемач на годината 2015 беше връчена на собственика и управител на Медицински комплекс „Хигия“ доц. д-р Стайко Спиридонов. Наградата за динамично развиваща се фирма получи собственикът и управител на „Евромес“ Димитър Стоянов, а за успешна инвестиция наградата бе присъдена на Борислав Митраков – строително-инвестиционна компания  „Бон Марше“.

Нишан Бъздигян