4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини


РАИС в БЕЛГРАД 2012На 56-ия международен панаир в Белград, Сърбия, от 14 до 18 май, РАИС показва нови модификации на две свои машини с ЦПУ – вертикален обработващ център М550 и струг Т 200, оборудван с промишлен робот Fanuc AO5B.


За пълна автоматизация на производствения процес отскоро РАИС предлага към машините и робот. Роботът дава възможност за премахване на субективния фактор, за по-точно планиране на производствената програма, за постигане на по-висока ефективност и производителност, което води до намаляване на производствените разходи. Предлаганите роботи са на Фанук, Япония.

В БЕЛГРАД 2012Интересът в Сърбия към металорежещите машини на РАИС е голям, тъй като в страната липсва подобно производство и индустрията им се снабдява предимно от внос. Предимството на РАИС по отношение на сръбския пазар, освен в качеството и производителността на машините, е  и в гарантираното сервизно обслужване и осигурените резервни части, които в кратък срок могат да бъдат доставени. Всичко това е причина за проявения интерес към щанда на РАИС на панаира в Белград.




belgr2012_3.jpg