4400, Пазарджик, България

ул. Димчо Дебелянов 58

sales@raisbg.com

Търговски отдел

+359 88 889 9679

Запитвания и оферти

Новини

100611n1.jpgДевет водещи компании в сферата на машиностроенето представиха новостите в отрасъла в рамките на организираните от РАИС Дни на отворените врати, провели се на 10 и 11 юни 2011 г. Освен РАИС в Конферентната зала на Гранд хотел „Хебър“ в Пазарджик, най-новото в своето производство представиха SIEMENS, CITIZEN MACHINERY, MIYANO, FANUC CNC България, FANUC ROBOMACHINES EUROPE, NIKKEN Deutschland и ISKAR.
“Водени от идеята да покажем опита, който сме натрупали, с цел да търсим по-доброто партньорство, както с наши доставчици, така и с наши клиенти, решихме да ги поканим  водещи компании в машиностроенето да представят най-новото в своята продукция, да набележат тенденциите за развитие в сектора”, заяви при откриването на Дните на отворените врати управителят на РАИС инж. Нишан Бъздигян. Той 
представи видеофилм за РАИС, който акцентира на историята в развитието на фирмата, продуктовата гама, традициите и фирмената политика, инвестициите на  компанията в квалификацията на персонала, безупречния контрол на качеството в пазарджишката машиностроителна фирма. За изработката на видеофилма РАИС се обърна към свои клиенти, които показват какво работят на машините РАИС, дават своята оценка за металорежещите машини, за сервизното обслужване и за съвместната си работа със специалистите на РАИС. 

100611n2.jpg




В монтажния цех на РАИС посетителите на организирания от фирмата Open house имаха възможност на място да видят работата на машините РАИС. Съвместно с ИСКАР и с инструменти на израелската компания беше направена демонстрация на стругова обработка върху Т200, фрезова обработка върху М400 и М550 – петосен вариант, изпълнен чрез монтаж на допълни две оси върху стандартна 3-осна машина.
Петър Кацаров, мениджър Цифрово-програмни  управления на СИМЕНС, представи новата система за управление Sinumeik 828 D. Системата беше монтирана на машина на РАИС М500, която беше изложена на панаира в Москва миналия месец и продадена още на самото изложение.
Управителят на FANUC CNC България Йордан Тодоров представи новостите в системите за ЦПУ и задвижвания, подготвени за ежегодния Open house, който се провежда в Япония, но тази година беше отложен, заради земетресението.
Презентацията на FANUC ROBOMACHINES EUROPE беше направена от Шинджи Йода, ръководител технически участък. Той представи нова версия с подобрена ергономичност на нишково ерозийни машини.
Търговският представител на Citizen Machinery  за Източна Европа Адлен Трабелси презентира гамата машини на  Citizen и Miyano, като постави акцент на най-новите версии на предлаганите металорежещи машини.
Гостите на организирания от РАИС Open house имаха възможност да присъстват и на презентация на NIKKEN Deutschland. Продукцията на компанията беше представена от  Ивао Мияхара, мениджър клиенти, който постави акцент на прецизни въртящи маси и инструменти на  NIKKEN.
След натоварения ден, гостите на РАИС се насладиха на традиционната българска кухня в ресторант „Макси“, релаксираха в гранд хотел „Хебър“, а на следващия ден дискутираха по конкретни въпроси, възникнали по време на презентациите.