РАИС на ЕМО Милано 2015 - Металорежещи машини с ЦПУ - RAIS
РАИС на ЕМО Милано 2015
15 юли : 17:52  от admfrais

РАИС ще представи своята продукция на тазгодишното машиностроително изложение ЕМО, което  ще се проведе в Милано от 5 до 10 октомври, успоредно със свeтовното изложение EXPO. Повече от 1 300 производители вече са се регистрирали за участие, като най-многобройни са италианските и немските фирми. На трето място по подадени заявки за участие са тайванските производители, следвани от китайските и швейцарските.

vmc350РАИС ще покаже новата фрезо-стругува 5-осна машина VMC 450T. Ос С се върти безконечно с до 800 оборота в минута, а въртящият ѝ момент е равен на 950 Нм. Посредством специално разработена от РАИС спирачка за основния шпиндела, машината от 5-осен вертикален център изключително бързо и лесно се превръща в един съвременен цифров струг.

Всички стругови операции за обработка могат да бъдат изпълнени дори с наклонена люлка. Това отваря напълно нови възможности за машинна обработка и осигурява по-голяма технологична гъвкавост. Комбинацията от наклоняема ос А с въртяща маса ( ос С ) плюс високо моментен мотор с неговите 800 оборота в минута прави възможно изпълнението на сложни ротационни задания и, разбира се, комбинацията фрезово-стругува обработка.
На ЕМО Милано ще бъде показани и нови модификации на машини от продуктовата палитра на компанията.
ЕМО МИЛАНО 2015,