НОВИНИ - Металорежещи машини с ЦПУ - RAIS
Новини - Категории 'НОВИНИ'
Металорежещите машини на РАИС вече се предлагат и с робот
14 май : 17:18  от admfrais

РоботЗа пълна автоматизация на производствения процес отскоро РАИС предлага към машините и робот.
При дооборудването на една металорежеща машина с робот се премахва изцяло субективният фактор, който влияе на производствения ритъм.
Роботът дава възможност за по-точно планиране на производствената програма, за постигане на по-висока ефективност и производителност, което води до намаляване на производствените разходи.

изглед за печат
0
РАИС участва на Международното изложение в Минск с М400
11 апр : 11:46  от admfrais

minsk_m.jpgВ третото издание на Международното специализирано изложение "Машиностроене - 2012" в Минск пазарджишката машиностроителна фирма РАИС участва с нова модификация на вертикален обработващ център М400.
Щандът на РАИС се радва на голям интерес от страна на посетителите, които благодарение на специалистите на фирмата имат възможност да се запознаят с продуктовата гама и 
изглед за печат
0
РАИС“ ще участва в търговска мисия до Запорожие, организирана от Агенцията за малки и средни предприятия
19 мар : 16:43  от admfrais
изглед за печат
0
РАИС получи „Златен печат“ и „Златна книга“ за европейски мениджмънт
19 дек : 17:58  от admfrais


zlp3.jpgПазарджишката фирма РАИС беше номинирана и стана почетен член на "Съвета на европейската бизнес общност" за завоюван висок престиж и обществено признание за приноса към развитието на българския мениджмънт и за социална отговорност. Заедно с това управителят на РАИС ООД Нишан Бъздигян получи „Златен печат“ за европейски мениджмънт, както и значка "Златна книга", изработена с 24 каратово злато в Монетния двор на България,

изглед за печат
3
От участието на РАИС на изложението в Париж
20 ное : 13:11  от admfrais


midest_logom.jpgРАИС ООД взе участие в едно от най-големите в светa изложения за поддоставчици в индустрията – Мидест, което се проведе в периода 15-18 ноември 2011г. в изложбения център в Париж, Франция.
изглед за печат
На Пловдивския панаир РАИС инициира два поредни презентационни дни
03 окт : 13:11  от admfrais

raisfairpv1.jpgДвушпинделен струг и център с въртяща наклоняема маса показа РАИС на панаира

Част от новите модели в продуктовата гама на РАИС бяха показани на Пловдивския техническия панаир (26 септември – 1 октомври 2011). Сред изложените модели бяха двушпинделен струг Т252 2 S, вертикален обработващ център М500 с въртяща наклоняема маса на NIKKEN, вертикален обработващ център М400 и струг Т250. Две от машините РАИС бяха оборудвани със система за ЦПУ Fanuc, а другите две - със система за ЦПУ Siemens. На щанда на РАИС бяха
изглед за печат
Посланикът на Германия и областният управител посетиха РАИС
23 юни : 18:26  от admfrais


germ2306111.jpg„Похвално е и съм впечатлен, че фирма от България продава машини на германския пазар, защото това е труден пазар, тъй като в Германия има сериозно производство, голяма конкуренция на световни фирми и това, че българска фирма е успяла да намери пазар на своите машини там говори за качеството на нейното производство“. Това заяви при посещението си във фирма РАИС посланикът на Германия в България Н. Пр. Матиас Хьопфнер. Той разгледа производствените мощности на пазарджишкото машиностроително предприятие, придружаван от почетния консул на  Германия в 
изглед за печат
9
РАИС събра в Пазарджик водещи компании в машиностроенето
12 юни : 18:06  от admfrais

100611n1.jpgДевет водещи компании в сферата на машиностроенето представиха новостите в отрасъла в рамките на организираните от РАИС Дни на отворените врати, провели се на 10 и 11 юни 2011 г. Освен РАИС в Конферентната зала на Гранд хотел „Хебър“ в Пазарджик, най-новото в своето производство представиха SIEMENS, CITIZEN MACHINERY, MIYANO, FANUC CNC България, FANUC ROBOMACHINES EUROPE, NIKKEN Deutschland и ISKAR.
“Водени от идеята да покажем опита, който сме натрупали, с цел да търсим по-доброто партньорство, както с наши доставчици, така и с наши клиенти, решихме да ги поканим  водещи компании в машиностроенето да представят най-новото в своята продукция, да набележат тенденциите за развитие в сектора”, заяви при откриването на Дните на отворените врати управителят на РАИС инж. Нишан Бъздигян. Той 
изглед за печат
Фирма РАИС за поредна година участва на международния панаир в Москва
31 май : 16:09  от admfrais

mosk0106111.jpgРАИС представи две свои машини на Mashex-2011 в Москва - вертикален обработващ център М500 и двушпинделен струг Т252-2S. Посетителите на „Крокус Експо“ в Москва имаха възможност за пръв път да видят най-новата система за управление на металорежещи машини на SIEMENS - Sinumerik 828 D. С нея беше оборудван изложения вертикален обработващ център М500. РАИС показа на московския панаир и една от най-новите си машини – двушпинделния струг Т252. Той е разработен на база стандартния струг с ЦПУ RAIS-Т250 с добавяне на втори шпиндел (контра-шпиндел) на мястото на задното седло и револверна глава с възможност за работа с два противостоящи шпиндела.
изглед за печат
РАИС на панаира в Белград (10-15 май 2011 година)
16 май : 18:07  от admfrais


belgr12011.jpgВертикален обработващ център РАИС М400 и струг РАИС Т700 с ЦПУ представи пазарджишкото машиностроително предприятие на международния панаир в Белград. На своя щанд РАИС показа и стругов автомат Сitizen А20. РАИС е официален дистрибутор на Citizen Micro HumanTech за региона.
Машините на РАИС предизвикаха интерес сред посетителите, тъй като в Сърбия няма подобно на предлаганото от РАИС производство на металорежещи машини с ЦПУ, индустрията им се снабдява предимно от внос, при който проблемите са свързани с осигуряване на резервни части и гарантиране на сервизно обслужване, което РАИС предоставя.
изглед за печат
0
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7 8